DUURZAAM UITGEVEN,

EEN MILIEUBEWUSTE MANIER

OM UW LEZERS TE BEREIKEN.

Een online magazine?
Zo kun je duurzaam uitgeven!

Plan B maakt prachtige online magazines. We hebben al bijna 100 producties voor verschillende klanten vorm gegeven en gepubliceerd. Daarmee hebben we veel ervaring en kennis opgebouwd. Wij kunnen je daarom goed adviseren over vorm, inhoud en alle mogelijkheden die onze tool Instant Magazine kan bieden. Of het nu om een relatiemagazine gaat of een product- of bedrijfspresentatie, de toepassingen en mogelijkheden zijn oneindig. Bereik je doelgroep snel, gericht en persoonlijk waar en wanneer je maar wilt. Online uitgeven van een magazine is natuurlijk beter voor het milieu want het bespaart enorm veel papier, drukwerk, dus ook kosten!

Wat zijn online magazines?

Een online magazine is een digitaal gepubliceerd document, met de professionele uitstraling van een glossy magazine, maar dan zonder hoge productiekosten. Elk apparaat heeft tegenwoordig een browser. Of het nu gaat om een PC, Macbook, tablet, smartphone, Smart TV of zelfs een auto. Een online magazine maakt je verhaal prettig om te lezen of door te bladeren op elk scherm. Wij kunnen als vormgever werken met een uitgebreide selectie aan layouts en templates. Deze kunnen we aanpassen aan jouw huisstijl en verfraaien met foto en video, met een echte cover, inhoud en paginaoverzicht. Onze instant magazines kun je personaliseren en door de integratie van Google Analytics kun je volgen hoe en wanneer en door wie je magazine wordt gelezen. 

Plan B ontzorgt

Je hoeft je alleen maar te concentreren op de content! Heb je zelf al een idee voor de inhoud van een magazine over je bedrijf, vereniging of een product? Kom maar op! Jij de content en wij de vorm. Voor de inhoud kun je ook met de Plan B-redactie brainstormen, we werken samen met tekstschrijvers en fotografen.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden voor deze tool, zoals offline gebruik voor presentaties, integratie van veel gebruikte platformen, gebruiksvriendelijke formulieren, SEO etc. etc.

Interesse? Bel voor een afspraak: 075-30 300 36

Of klik hier voor het contactformulier.

Zelf aan de slag? Koop een licentie

Het is ook mogelijk om zelf een online magazine te vervaardigen. Heb je gevoel voor grafische vormgeving en beeldgebruik, dan is het goed mogelijk om zelf in deze tool je digitale publicatie te maken. We helpen je graag bij je eerste stappen in het CMS, je zult snel ontdekken hoe leuk het is om zelf te doen!

duurzaam uitgeven

duurzaam uitgeven

duurzaam uitgeven

Voorbeelden van digitale magazines waar Plan B
de vormgeving voor heeft verzorgd

Bekijk hieronder een aantal recent gepubliceerde Online magazines uit onze portfolio.We kunnen niet alles publiceren waar we trots op zijn. Kom daarom een keer bij ons langs in onze gezellige studio is Assendelft, dan kunnen we je nog veel meer vertellen en laten zien. De koffie staat klaar.
Wil je door de hele portfolio neuzen? kijk dan hier.