Grafische Vormgeving nodig? Neem eens een kijkje bij Plan B

GRAFISCHE VORMGEVING & PRODUCTIE

Je wilt een bepaalde boodschap communiceren aan een doelgroep. Op papier of online, misschien op verschillende manieren voor een optimaal resultaat. Bij plan B ben je aan het juiste adres. De ene keer is een brochure of een advertentie het beste middel en de volgende keer bereik je de doelgroep beter met een online magazine. Plan B doet de grafische vormgeving, DTP en de projectbegeleiding van ieder communicatietraject. Is je onderneming toe aan een frisse uitstraling? Van een prachtig logo, een herkenbare huisstijl, een website tot ingewikkelde verpakkingen of een beursstand, Plan B verzorgt het tot in de puntjes.

HET VERLENGSTUK VAN UW COMMUNICATIE AFDELING

Plan B heeft klanten die in uiteenlopende branches werkzaam zijn. Dat maakt ons werk boeiend. Veel Communicatie adviseurs van grote organisaties hebben plan B gevonden voor het uitwerken van hun communicatie plannen en strategiën. Zodoende zijn we het verlengstuk van deze afdelingen geworden en realiseren we samen mooie projecten. Naast DTP, grafische vormgeving en projectbegeleiding van communicatie projecten, worden we regelmatig gevraagd een creatief concept te bedenken. Tevens verzorgen wij gehele online campagnes, websites, online magazines of de inrichting van social media kanalen. Maar voor een mooi vakkundig stukje drukwerk kun je nog steeds bij ons aankloppen.

WIL JE ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Plan B? Dat kan door je hieronder te abonneren op onze nieuwsbrief. De verschijnt 6x per jaar. Met natuurlijk ook handige tips en adviezen.

Nieuwsgierig naar wat we kunnen op het gebied van Grafische vormgeving?

Hieronder een aantal voorbeelden uit onze portfolio. We kunnen niet alles publiceren waar we trots op zijn. Kom daarom een keer bij ons langs in onze studio, dan kunnen we je nog veel meer vertellen en laten zien. De koffie staat klaar. Wil je lekker door de hele portfolio neuzen? kijk dan hier.

Onze specialiteiten?

DE 3 TOPPERS VAN ONZE STUDIO

ONLINE PUBLICEREN

Met onze creativiteit en uw content maken wij snel de mooiste online presentaties en uitgaves. gepersonaliseerd, responsive en geheel in corporate huisstijl.

Bekijk een voorbeeld

GRAFISCHE VORMGEVING

Het uitwerken van concepten is ons op het lijf geschreven. DTP,  grafische vormgeving en beeldbewerking.
Nauwkeurig en met grafisch- technische vakkennis werken wij iedere opdracht uit.

MET WEINIG WOORDEN

Het team van Plan B heeft genoeg aan een paar woorden. Tijdens een gesprek krijgt een concept al vorm in een brainstormsessie werken we dit uit tot een concept voorstel.