Online Magazines maak je met een vormgever

Plan B maakt prachtige online magazinesWij kunnen je goed adviseren over vorm, inhoud en alle mogelijkheden die onze tool Instant Magazine heeft te bieden. Bereik je doelgroep snel, gericht en persoonlijk waar en wanneer je maar wilt. 

Wat is een online magazine?

Een online magazine is een digitaal gepubliceerd document, met de professionele uitstraling van een glossy magazine, maar dan zonder de hoge productiekosten van drukwerk. Een online magazine maakt je verhaal prettig om te lezen of door te bladeren op elk beeldscherm. Jou Instant Magazine kan worden aangepast aan je huisstijl. Beeld en video worden gemakkelijk geïntegreerd. Instant magazines kun je personaliseren en door de integratie van Google Analytics kun je volgen wanneer, hoe lang en door wie je magazine wordt gelezen.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden voor deze tool, zoals offline gebruik voor presentaties, integratie van veel gebruikte platformen, gebruiksvriendelijke formulieren, SEO etc. etc.

online magazines publiceren met Plan B

Krachtige features voor je online magazines

Plan B is altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen omtrent het publiceren van Online Magazines. Een visuele boodschap heeft altijd meer impact op een lezer dan alleen tekst en een online magazine is daar bijzonder geschikt voor. Je lezers bepalen zelf waar, wanneer en hoe ze je content lezen. Door inzicht te krijgen in je lezers kun je jouw content optimaliseren en relevanter maken. Dit kan gemakkelijk met deze krachtige features die we graag voor je toepassen.

RESPONSIVE

Je digitale fullscreen publicatie is volledig geoptimaliseerd voor smartphone, tablet en desktop. Of het nu een Windows PC, MacBook, iPad, Android smartphone of een Smart TV is, je content is instantly toegankelijk op ieder device. Even testen of uw uitgave of website wel responsive is? Dan is dit een handige website

online magazines publiceren met Plan B

SOCIAL SHARE FUNCTIE

Laat lezers je content delen om je bereik te vergroten. Je kunt sharing elementen toevoegen in je content. Je kunt altijd online magazines delen op paginaniveau, wat het makkelijk maakt om content te hergebruiken. Maak het viraal!

online magazines publiceren met Plan B

PERSONALISEREN

Personaliseer je content! Je kunt de naam en bedrijfsnaam van je geadresseerden verwerken in de content van je online magazines, bijvoorbeeld in een titel of een call-to-action. Met onze URL-builder kun je pagina’s weglaten zodat je alleen relevante content biedt aan je lezers. Door je content te personaliseren kun je ook per bezoeker meten hoe zij jouw content lezen.

INTEGRATIE MET DE BESTE PLATFORMS

Het is binnen ons digital publishing platform mogelijk om de beste platformen te integreren binnen je online magazine. Van enquêtes via Typeform, video’s via YouTube, Vimeo en/of Wistia tot de beste muziek via Soundcloud!

FULLSCREEN VIDEO

Video voegt een nieuwe dimensie toe aan de beleving van je magazine. Gebruik video’s als fullscreen achtergrond of om je content mee te verrijken.

online magazines publiceren met Plan B

AUTOMATISCH ISSUE MANAGEMENT

De verschillende issues van jouw online magazines zijn altijd zichtbaar en te bereiken door jouw lezers. Zo kun je makkelijk heen en weer verwijzen tussen de verschillende uitgaven en kun je jouw content hergebruiken.

INTEGRATIE GOOGLE ANALYTICS

Koppel je magazine met je Analyticsaccount en meet het gedrag van je lezers. Check de meest gelezen artikels, bezoekersaantallen, de gemiddelde duur van een bezoek aan je pagina en optimaliseer de content op basis van deze resultaten. Als je Google Analytics koppelt aan je magazine, dan meten wij automatisch events als de scroll-diepte, uitgaande links, hoe vaak een video is afgespeeld en bewegingen als swiping, device rotaties en meer.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Wanneer je een online magazine publiceert, genereren we een textfile en een Google Sitemap XML zodat Google je magazine meteen oppikt. Als je niet door Google geïndexeerd wilt worden, kun je een ‘no-follow’ script activeren. Zo zal jouw magazine niet weergegeven worden in zoekresultaten.

Bekijk hier een aantal recent gepubliceerde Online magazines