ONLINE MAGAZINES MAKEN

Plan B maakt prachtige online magazinesWij kunnen je goed adviseren over vorm, inhoud en alle mogelijkheden die onze tool Instant Magazine kan bieden. Bereik je doelgroep snel, gericht en persoonlijk waar en wanneer je maar wilt. 

GRAFISCHE VORMGEVING

Heb je een kleine of middelgrote onderneming of ben je communicatie specialist bij een grote internationale onderneming? Bij ieder bedrijf is er wel behoefte aan creativiteit en het vakkundig uitwerken van communicatie middelen. Of het nu visitekaartjes zijn of een corporate jaarverslag in een bepaalde huisstijl. Plan B weet daar wel raad mee.

DRUKWERK IN GROTE OPLAGES

Plan B is gespecialiseerd in het verwerken van drukwerk in grote oplages. Wij bieden je een scherpe offerte en nemen deze zorg van de zoektocht naar een drukkerij uit handen. Naast het drukwerk in grote oplages kunnen wij kleine oplages druk- en printwerk uiteraard ook voor u verzorgen. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

CREATIEF WEBDESIGN

Iedere ondernemer of organisatie wil vindbaar zijn op internet, dus een website is van belang. Het liefst responsive, zodat hij goed leesbaar is op ieder device. En je website moet er mooi uitzien! Kom voor je website ook naar plan B en laat je verrassen!

brochures bestellen

brochures bestellen