DTP Grafische vormgeving Kennemerland

Je wil een bepaalde boodschap communiceren aan een doelgroep. Op papier of online, misschien op verschillende manieren voor een optimaal resultaat. Dus zoek je een ontwerpbureau voor DTP Grafische vormgeving Kennemerland. Plan B is gevestigd in Nauerna, Assendelft tussen Haarlem, Amsterdam en Zaandam in. Plan B doet de grafische vormgeving, DTP en de projectbegeleiding van ieder communicatietraject. Is je onderneming toe aan een frisse uitstraling? Van een prachtig logo, een herkenbare huisstijl, een website tot ingewikkelde verpakkingen of een beursstand, Plan B verzorgt het tot in de puntjes. De ene keer is een brochure of een advertentie het beste communicatiemiddel en de volgende keer bereik je de doelgroep beter met een online magazine.

Al 20 jaar in vele branches actief.

Plan B heeft klanten die in uiteenlopende branches werkzaam zijn. Dat maakt ons werk boeiend. Veel communicatieadviseurs van grote organisaties hebben Plan B gevonden voor het uitwerken van hun communicatieplannen en strategieën. Zodoende zijn we het verlengstuk van deze afdelingen geworden en realiseren we samen mooie projecten. Naast DTP, grafische vormgeving en projectbegeleiding van communicatieprojecten, worden we regelmatig gevraagd een creatief concept te bedenken. Wij zijn onder andere werkzaam in de gezondheidszorg, vastgoed, retail, elektrobranche

De sleutel voor ons succes?

Bij Plan B staan creativiteit, kwaliteit en betrokkenheid bij de vraag van de klant voorop. Geen poespas en bravoure, duidelijke afspraken en goed luisteren naar de klant. In 20 jaar tijd hebben we een netwerk opgebouwd met fotografen, tekstschrijvers, drukkers, webdesigners, ICT-ers. Kortom een netwerk met wie we samen sterk staan in het realiseren van een kwalitatief goed eindproduct voor al onze opdrachtgevers.

WIL JE ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Plan B? Dat kan door je hieronder te abonneren op onze nieuwsbrief. De verschijnt 6x per jaar. Met natuurlijk ook handige tips en adviezen. reclamebureau zaanstreek en omgeving

Je bent opzoek naar Grafische vormgeving in Kennemerland?

Hieronder een aantal voorbeelden uit onze portfolio. We kunnen niet alles publiceren waar we trots op zijn. Kom daarom een keer bij ons langs in ons reclamebureau, dan kunnen we je nog veel meer vertellen en laten zien. De koffie staat klaar. Wil je de gehele portfolio bekijken kijk dan hier.

Onze specialiteiten?

DE 3 TOPPERS VAN ONZE STUDIO

ONLINE PUBLICEREN

Met onze creativiteit en uw content maken wij snel de mooiste online presentaties en uitgaves. gepersonaliseerd, responsive en geheel in corporate huisstijl.

online uitgaveBekijk een voorbeeld

GRAFISCHE VORMGEVING

Het uitwerken van concepten is ons op het lijf geschreven. DTP, grafische vormgeving en beeldbewerking. Nauwkeurig en met grafisch- technische vakkennis werken wij iedere opdracht uit.

MET WEINIG WOORDEN

Het team van Plan B heeft genoeg aan weinig woorden. Tijdens een gesprek krijgt een concept al vorm in een brainstormsessie werken we dit uit tot een concept voorstel.