Vormgeven van Online en print producties

Je hebt een kleine of middelgrote onderneming of je bent communicatie specialist bij een grote internationale onderneming. Bij ieder bedrijf is er wel behoefte aan creativiteit en het vakkundig uitwerken van communicatie middelen. Of het nu visitekaartjes zijn of een corporate jaarverslag in een bepaalde huisstijl. Plan B weet daar wel raad mee. Wij werken al 20 jaar voor een zeer uitgebreid en gevarieerd klantenpakket. Als geen ander weten wij ons te verdiepen in de organisatie en zijn bestaande of nog te ontwikkelen branding en daar creatief mee om te gaan. Door goed overleg met klant en eventueel andere betrokken partijen maakt dat we snel kunnen schakelen en hoge kwaliteit kunnen leveren. Zeer creatief maar altijd gericht op productie en planning. Dus na akkoord geen verrassingen tijdens het productie process.

Je bent communicatie medewerker

Plan B heeft zeer veel ervaring met het werken voor communicatie afdelingen van grote ondernemingen. Bedrijven als Forbo Flooring, Simon Levelt, Schneider Electric, Haven Amsterdam, Parteon, Mathot medische speciaalzaken gingen u voor. Je zoekt alleen een vakkundig ontwerp / DTP bureau of bent opzoek naar bijvoorbeeld een creatieve campagne in print of online dan zit je bij Plan B goed. Productie bemiddeling en advies behoren ook tot onze diensten. Dus na de creative fase zorgen wij desgewenst voor de productie van alles wat maar gedrukt en geprint moet worden. Als geen ander weten wij de weg en weten we dus prima waar we onze inkopen doen.

Je hebt kleine of middelgrote onderneming

Bij Plan B staat de deur altijd open. De koffie staat klaar en adviseren ook kleine ondernemers graag over hun grafische uittingen. Gaat het om een nieuwe of upgrade van een website of een geheel nieuwe uitstraling van een winkel of bedrijfspand. We denken graag mee. Ook beheren we graag uw huisstijl want ook voor een kleine onderneming is het belangrijk om daar professioneel mee voor de dag te komen. Naast onze creatieve inbreng verzorgen wij desgewenst de bestellingen en voorraad van uw drukwerk of het onderhoud van de website. Dan heb je daar als ondernemer geen omkijken naar.

Of te wel… Gooi het maar over de schutting bij Plan B en het komt altijd goed.

 

WIL JE ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Plan B? Dat kan door je hieronder te abonneren op onze nieuwsbrief. De verschijnt 6x per jaar. Met natuurlijk ook handige tips en adviezen. reclamebureau zaanstreek en omgeving

Je bent opzoek naar DTP Grafische vormgeving?

Hieronder een aantal voorbeelden uit onze portfolio. We kunnen niet alles publiceren waar we trots op zijn. Kom daarom een keer bij ons langs in ons reclamebureau, dan kunnen we je nog veel meer vertellen en laten zien. De koffie staat klaar. Wil je de gehele portfolio bekijken kijk dan hier.

Onze specialiteiten?

DE 3 TOPPERS VAN ONZE STUDIO

Grafische vormgeving, DTP

ONLINE PUBLICEREN

Met onze creativiteit en uw content maken wij snel de mooiste online presentaties en uitgaves. gepersonaliseerd, responsive en geheel in corporate huisstijl. Bekijk de voorbeelden

Grafische vormgeving, DTP

GRAFISCHE VORMGEVING

Het uitwerken van concepten is ons op het lijf geschreven. DTP, grafische vormgeving en beeldbewerking. Nauwkeurig en met grafisch- technische vakkennis werken wij iedere opdracht uit.

reclamebureau alkmaar

MET WEINIG WOORDEN

Het team van Plan B heeft genoeg aan weinig woorden. Tijdens een gesprek krijgt een concept al vorm in een brainstormsessie werken we dit uit tot een concept voorstel.