EEN ROTATIEDRUK UITGAVE, DAAR MOET JE VERSTAND VAN HEBBEN

Ben je op zoek naar een geschikte drukkerij voor jouw brochure, magazine of periodiek? Een rotatiedruk uitgave? Dan ben je bij Plan B aan het juiste adres. Plan B is gespecialiseerd in een uitgave drukken met grote oplages. Wij bieden je een scherpe offerte en nemen deze zorg uit handen.
Naast een rotatiedruk uitgave kunnen wij kleine oplages druk- en printwerk uiteraard ook voor u verzorgen, geen probleem. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

OFFERTE LEZEN NIET EENVOUDIG

Het lezen van een drukwerkofferte is al een kunst op zich, je vergelijkt snel appels met peren waardoor je voor onaangename verrassingen kan komen te staan. Wij kunnen je hierbij helpen. Plan B heeft intensieve contacten met verschillende drukkers in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we zeer scherp offreren voor een uitstekende drukwerkkwaliteit en zorgen we voor een correcte afhandeling van je order.

En natuurlijk leveren we je drukwerk op de afgesproken datum bij je af.

PLAN B ONTZORGT

Schakel Plan B in, dat scheelt je een hoop zorgen. Het is bovendien vrijblijvend en kosteloos! Je betaalt alleen de kosten van je drukwerk. Wij zorgen voor de rest.

Wilt je niet wakker liggen van je drukwerkproductie en ook nog eens flink geld besparen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen. Bellen kan ook: 075-30 300 36

Klik hier voor een OFFERTE.

rotatiedruk uitgave

rotatiedruk uitgave

rotatiedruk uitgave

Voorbeelden van projecten (bv. een rotatiedruk uitgave) waarvoor Plan B
de drukwerkinkoop en begeleiding heeft verzorgd?

Hieronder een aantal voorbeelden van drukwerk met grote oplages uit onze portfolio. We kunnen niet alles publiceren waar we trots op zijn. Kom daarom een keer bij ons langs in onze gezellige studio is Assendelft, dan kunnen we je nog veel meer vertellen en laten zien. De koffie staat klaar.
Wil je door de hele portfolio neuzen? kijk dan hier.