Websites van Plan B

Voor een website ben je bij Plan B aan het juiste adres. Wij werken niet met een vast CMS of vaste programmeurs. Eerst wordt er gekeken wat het beste bij de klant past. Dat kan een standaard WordPress site zijn, uitgaande van een bestaand thema, maar dat kan ook een maatwerk website zijn. Er worden door ons allerlei creatieve, technische en uiteraard budgetaire afwegingen gemaakt bij de deze keuze. Voor iedere online productie hebben wij een passend plan en dito prijsstelling.

Het uiterste halen uit techniek en creativiteit, daar ligt de uitdaging.

Plan B zorgt voor een functionele en prettige vormgeving van uw website. Helder, makkelijk en heeft aansluiting bij de overige middelen. Door goed overleg met technici en kennis van de gangbare systemen weten we daar iedere keer het maximale uit te halen. Buiten de maatwerk websites met ingewikkelde koppelingen werken we ook in de meest gangbare systemen zoals WordPress, Expression Engineen onze favoriet Instant Magazine.

Maar ook als u hulp nodig heeft bij het inrichten van uw website of webshop in bestaande aanbieders zoals CCV shop of Wix, kunt u bij ons aankloppen. Als vormgevers weten wij door onze kennis van Photoshop, Illustrator en InDesign net iets meer uit webdesign te halen.

Neem gerust contact op en maak een afspraak.

SEO score

Het scoren op Google is naast een goed websdesign een kunst op zich. De score van uw website hangt af van 200 factoren die ook nog eens regelmatig veranderen. Google laat daar zelf vrijwel niets over los. Maar via handige tools kunnen wij natuurlijk altijd een analyse maken en daar een advies voor uitbrengen. De resultaten in Google zijn onder andere afhankelijke van de technische staat van de site. Is hij snel genoeg en is hij goed op mobiel te bekijken. Maar ook zaken als unieke content, meta teksten en het verspreiden van de url zijn van invloed. Stuur een mailtje naar SEO@planb.nl en we maken een passend voorstel om uw vindbaarheid te verbeteren.

Nieuwsgierig naar wat we kunnen op het gebied van Webdesign?

Hieronder een aantal voorbeelden van webdesign uit onze portfolio. We kunnen niet alles publiceren waar we trots op zijn. Kom daarom een keer bij ons langs in onze studio, dan kunnen we je nog veel meer vertellen en laten zien. De koffie staat klaar. Wil je lekker door de hele portfolio neuzen? kijk dan hier.

Onze specialiteiten?

DE 3 TOPPERS VAN ONZE STUDIO

webdesign, SEO, Grafische vormgeving

ONLINE PUBLICEREN

Met onze creativiteit en uw content maken wij snel de mooiste online presentaties en uitgaves. Gepersonaliseerd, responsive en geheel in corporate huisstijl. Bekijk de voorbeelden

website, webdesign, SEO, Grafische vormgeving

GRAFISCHE VORMGEVING

Het uitwerken van concepten is ons op het lijf geschreven. DTP, grafische vormgeving en beeldbewerking. Nauwkeurig en met grafisch-technische vakkennis werken wij iedere opdracht uit.

website, webdesign, SEO, Grafische vormgeving

MET WEINIG WOORDEN

Het team van Plan B heeft genoeg aan weinig woorden. Tijdens een gesprek krijgt een concept al vorm en in een brainstormsessie werken we dit uit tot een conceptvoorstel.