WEBDESIGN, EEN COMBINATIE VAN SEO EN GRAFISCHE VORMGEVING

Je wil een bepaalde boodschap communiceren aan een doelgroep. Op papier of online, misschien op verschillende manieren voor een optimaal resultaat. Bij Plan B ben je aan het juiste adres. Een bedrijf of organisatie kan niet meer zonder een website. Plan B doet webdesign voor verschillende instellingen. Maar wat is webdesign? De een denkt dat het maken van een website een puur technische aangelegenheid is, maar zonder goede grafische vormgeving gaat een website zijn doel voorbij. Bij Plan B houdt webdesign in dat je website er goed uit ziet (grafische vormgeving), deze goed vindbaar is (SEO) en dat je hem eventueel zelf kunt onderhouden met een Content Management Systeem (CMS).

HET VERLENGSTUK VAN UW COMMUNICATIEAFDELING

Plan B heeft klanten die in uiteenlopende branches werkzaam zijn. Dat maakt ons werk boeiend. Veel communicatieadviseurs van grote organisaties hebben Plan B gevonden voor het uitwerken van hun communicatieplannen en strategiën. Zodoende zijn we het verlengstuk van deze afdelingen geworden en realiseren we samen mooie projecten. Naast DTP, grafische vormgeving en projectbegeleiding van communicatieprojecten, worden we regelmatig gevraagd een creatief concept te bedenken. Tevens verzorgen wij gehele online campagnes, websites, online magazines of het inrichten van social mediakanalen. Maar voor een mooi vakkundig stukje drukwerk kan je uiteraard ook nog steeds bij ons aankloppen.

WIL JE ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Plan B? Dat kan door je hieronder te abonneren op onze nieuwsbrief. Deze verschijnt 6x per jaar. Met natuurlijk ook handige tips en adviezen.

Nieuwsgierig naar wat we kunnen op het gebied van Webdesign?

Hieronder een aantal voorbeelden uit onze portfolio. We kunnen niet alles publiceren waar we trots op zijn. Kom daarom een keer bij ons langs in onze studio, dan kunnen we je nog veel meer vertellen en laten zien. De koffie staat klaar. Wil je lekker door de hele portfolio neuzen? kijk dan hier.

Onze specialiteiten?

DE 3 TOPPERS VAN ONZE STUDIO

webdesign, SEO, Grafische vormgeving

ONLINE PUBLICEREN

Met onze creativiteit en uw content maken wij snel de mooiste online presentaties en uitgaves. gepersonaliseerd, responsive en geheel in corporate huisstijl. Bekijk de voorbeelden

website, webdesign, SEO, Grafische vormgeving

GRAFISCHE VORMGEVING

Het uitwerken van concepten is ons op het lijf geschreven. DTP, grafische vormgeving en beeldbewerking. Nauwkeurig en met grafisch- technische vakkennis werken wij iedere opdracht uit.

website, webdesign, SEO, Grafische vormgeving

MET WEINIG WOORDEN

Het team van Plan B heeft genoeg aan weinig woorden. Tijdens een gesprek krijgt een concept al vorm in een brainstormsessie werken we dit uit tot een concept voorstel.